Οι καλύτερες προσφορές σε επώνυμα Ιταλικά ανδρικα ρουχα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το momentitalia.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

 

Οι υπηρεσίες του ιστοτόπου δεν προορίζονται για άτομα κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών και ζητάμε να μην παρέχετε Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα (ΔΠΧ) μέσω του ιστοτόπου εάν είστε κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών.

 

Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε οι ίδιοι, με τη θέλησή σας, κι αφού έχουμε λάβει την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας (την οποία μπορείτε ελεύθερα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε), ή όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης ή προκειμένου να ληφθούν μέτρα μετά από αίτημά σας, πριν από την σύναψη της σύμβασης και πιο συγκεκριμένα:

  • Για την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Για την εξυπηρέτηση σας ως πελάτες / χρήστες του διαδικτυακού τόπου, καθώς και για την διαχείριση παραπόνων. Επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που είναι αντικειμενικά ουσιώδη και αναγκαία για την εξυπηρέτησή σας, κατόπιν αιτήματός σας
  • Για διαφημιστικούς σκοπούς και προωθητικές ενέργειες που τυχόν πραγματοποιήσουμε στο μέλλον, όπως και για την αποστολή προσφορών, συμβουλών εξοικονόμησης και χρήσιμων ενημερωτικών δελτίων. Αφού λάβουμε την συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιούμε και να επεξεργαζόμαστε, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασής τους, τα ΔΠΧ σας, πλην των ΕΚΔΠΧ (Ειδικών Κατηγοριών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα) για ενημερωτικές, διαφημιστικές, προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούμε ως επιχείρηση
  • Για την ανάλυση δεδομένων – καταναλωτικής συμπεριφοράς
  • Για στατιστικούς σκοπούς και έρευνες ικανοποίησης πελατών, προϊόντων – πελατών σχετικά με παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του ιστότοπου μας

Πολιτική Cookies

Τι είναι τα Cookies:

Τα «Cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή ενός χρήστη. Λειτουργούν ως στοιχεία ταυτοποίησης των συσκευών πλοήγησης και προέλευσης επισκεπτών της εκάστοτε ιστοσελίδας, έτσι ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, αυτή να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη αποτελεσματικότερη ενημέρωση, βασισμένη στις προτιμήσεις του εκάστοτε χρήστη. Έτσι, ο ιστότοπος θυμάται τις ενέργειές και τις προτιμήσεις κάθε χρήστη για ένα χρονικό διάστημα, και δεν χρειάζεται να εισάγετε τις προτιμήσεις αυτές κάθε φορά που επισκέπτεστε τον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Πως χρησιμοποιεί τα Cookies η ιστοσελίδα μας:

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies μόνο εφόσον έχει προηγηθεί ρητή συγκατάθεσή σας, μέσω του εργαλείου ρυθμίσεων cookies, το οποίο εμφανίζεται την πρώτη φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, καθώς και σε περίπτωση που επαναρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, διαγράψετε τα cookies ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας από άλλο πρόγραμμα περιήγησης ή συσκευή. Εφόσον αποθηκεύσετε της ρυθμίσεις των Cookies, αυτές θα ισχύουν για κάθε μελλοντική σας επίσκεψη στον ιστότοπό μας, μέχρις ότου σας ζητηθεί αυτόματα από το εργαλείο ρυθμίσεων να επικαιροποιήσετε τις ρυθμίσεις σας και τη συγκατάθεσή σας. Ποια Cookies χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας; Τα Cookies που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

  • Απαραίτητα: Επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές. Χωρίς αυτά τα Cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.
  • Λειτουργικά: Βοηθούν τον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές των χρηστών, όπως πληροφορίες που έχουν εισάγει σε φόρμες δεδομένων, ώστε να μην χρειαστεί να τις εισάγουν ξανά.
  • Στατιστικά: Μας βοηθούν να μετρήσουμε και να κατανοήσουμε τη χρήση του ιστοτόπου (πχ Google Analytics, Google Tag Manager etc)
  • Διαφημιστικά: Τα χρησιμοποιούμε για στοχευμένες διαφημίσεις ή για περιορισμό της συχνότητας εμφάνισης διαφημίσεων.
0
    0
    Το Καλάθι Σας
    Το Καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα